голос запорожья

Голос Запоріжжя стартував концертом й ярмарком

голос запорожья У суботу, 06 червня, в Центральному парку "Дубовий Гай" стартував Відкритий міський конкурс талантів "Голос Запоріжжя - 2015".
 
В рамках заходу на мешканців і гостей індустрійної столиці України очікували безліч приємних призів і подарунків, насичена культурно-мистецька програма та додаткова реєстрація потенційних учасників цьогорічних відбіркових турів Конкурсу.
 
голос запорожья О 15:00 для всіх присутніх на декількох локаціях одночасно відкрилися яскраві позиції - виставка позитивних дитячих малюнків, благодійний ярмарок з безкоштовними творчими майстер-класами та дитячий боді-арт від волонтерів.
Трохи пізніше ведучі покликали на сцену найменших глядачок і глядачів, з якими розгадували загадки, перевіряли уважність, пам'ять і знання казок.
За свої відповіді маленькі знавці отримали смачні та корисні подарунки від партнерів проекту - солодкі набори від карамельної майстерні "Веселі Карамелі" та приємні аксесуари від національної мережі господарчих гіпермаркетів "Епіцентр".
 
голос запорожья Сама ж концертна програма складалася з яскравих танцювальних, вокальних, інструментальних, театральних й акробатичних номерів від переможців проекту "Голос Запоріжжя - 2014", а також національних і міжнародних фестивалів талантів.
Порадували присутніх на глядацькому майданчику організатори не тільки неймовірними танцями та співом, але й добряче розсмішили виступом студентської команди КВН "Під градусом" та приємно здивували двома піснями жестовою мовою від випускників Школи жестової мови Олександра Кахая.
 
Вели ж це свято неповторні провідний поет і громадський діяч Запоріжжя, Голова Творчого об'єднання "СтихіЯ" - Андрій Хмельницький, й очільниця студпрофкому ЗНТУ - Юлія Кушнерьова
 
Тож заяви про себе!
Настав твій час!
Реєструйся та бери участь у відбіркових турах, змагаючись за цінні призи від партнерів проекту!