Мы в соцсетях
        

Слуга Народу - як працюватиме фракція та хто буде віце-спікером

Головна || Суспільство


Майбутнє країни твориться вже зараз
слуга народу
У середу, 07 серпня 2019, на команда партії "Слуга Народу" оприлюднила декілька цікавих оголошень.
Перше з них - пояснення й анонсування подальшої роботи команди ЗЕ! в Верховній Раді.
Друге - голова партії "Слуга Народу" - Дмитро Разумков, повідомив, що посаду віце-спікера Верховної Ради України пропонують саме об'єднаній опозиції.
 
Фракція "Слуги Народу" у Верховній Раді
 
Як працюватиме найбільша фракція «Слуга Народу»? Розповідаємо!
Було обрано 15 заступників голови фракції. У кожного заступника зібрана група шляхом жеребкування — так ми забезпечили прозорість формування.
Це все допоможе нам ефективніше координувати роботу та налагодити внутрішню комунікацію. А ще зможемо злагоджено та швидко напрацьовувати позицію із загальнополітичних питань, організовувати регіональні поїздки депутатів та, звісно ж, проводити навчання.
Фракція, як і партія, побудована за мережевим принципом. Ми маємо можливість збиратися в різних форматах, щоб співпрацювати та спілкуватися для більшої ефективності роботи.
Так, ми – інші. Не за «формою», а за змістом. Щоб залишитися такими й через 5 років, залишити після себе іншу політику і країну, ми будемо відповідально працювати, дискутувати про законопроєкти, зустрічатися з виборцями і робити ще багато чого, що, можливо, не вписується у звичне уявлення про народних депутатів, але без чого ми не будемо людьми та слугами народу.
 
Віце-спікер від опозиції
 
Дмитро Разумков, - Голова партії "Слуга народу", привселюдно оголосив, що віце-спікером Верховної Ради дев'ятого скликання буде представник чи представниця від сьогоднішньої опозиції.
До поки-що необ'єднаної опозиції Разумков і політичні оглядачі відносять всі партії, які пройшли на цих позачергових Парламентських виборах 2019 року. Ними стали "Опозиційна платформа – За життя", "Батьківщина", "Європейська Солідарність" (екс- БПП Порошенка) та "Голос".
 
Таким чином СН планує "об'єднати" потенційну опозицію та допомогти їй "знайти поміж собою точки дотику". У разі, ж, якщо 4 партії не визначаться з єдиним кандидатом чи кандидаткою на посаду віце-спікера, то опозиційні фракції висунуть чотири претенденти, по кандидатурах яких і відбудеться, тоді, відкрите загальне голосування.
 
Корреспондент - Андрій Згодін
 
Поделиться с друзьями

 
Почитать другие новости
To Top