Sumy Extreme Style-10

Sumy Extreme Style-10 відбувся

Sumy Extreme Style-10 перше інфо 17 травня в Сумах відбувся фестиваль екстриму Sumy Extreme Style-10, на який з усієї області з'їхались молоді та досвідчені любителі роликових ковзанів, скейтів, байків (низькі велосипеди, BMX), паркуру й екстриму.
 
Біля місцевого ТРЦ "Мануфактура" на мешканців і гостей Сум очікували справжнє екстрим-шоу та неймовірна музична програма від крутих діджеїв, а також конкурси з подарунками.
 
Майже 600 хлопців і дівчат, не дивлячись на прохолодну погоду, вирішили показати всім свої спритність, креативність та міцність тіла. На жаль, не обійшлося серед конкурсантів і без травм
- Ці травми можна було легко попередити, - ділиться з нами Артем, медик-волонтер, - варто зробити розігріваючу зарядку перед початком змагань, аби не псувати собі м'язи та суглоби подальшими різкими рухами, обов'язково маєте дотримуватись правил поведінки на спортивних спорудах та техніки безпеки їзди на роликових ковзанах. І, безумовно, як то кажуть, - уважно дивитись перед собою та під ноги, й до всього підходити з головою.
 
Sumy Extreme Style-10 перше інфо - "Як завжди, все було круто! Запальна атмосфера, - не дивлячись на холод на вулиці, в душі було тепло. Всі реально виступали на вищому рівні - недарма я чекав на цей фест! Друзяки-організатори - ви круті!" - ледве стримуючи позитивні емоції, прокоментував нам захід вболівальник Сергій.
 
«Sumy Extreme Style » - це фестиваль, який проходить двічі на рік - в травні та вересні. Він дає можливість молоді показати свої вміння та навички в тому чи іншому виді спорту, проявити себе, поспілкуватись, поділитись досвідом, емоціями та враженнями.
В його рамках проводяться змагання за декількома номінаціями, де шанс стати переможцем є в кожного, незалежно від віку. Значення має виключно жага до перемоги, наполегливість та майстерність.
Цьогоріч позмагатись мали можливість не тільки сумчани, але й гості з Конотопу й Охтирки.
 

Результати змагань:


1) РОЛЛЕРИ Slides:
1 місце - Істратов Влад
2 місце - Геращенко Данило
 
Free jump:
1 місце - Глущенко Влад
 
2) FREE RUN PARKOUR
1 місце - Литвиненко Ігор
2 місце - Федотов Олексій
 
3) HIP-HOP
Приз глядацьких симпатій - Никитенко Ксенія
Приз глядацьких симпатій - Берковський Данило
 
4) BMX
Категорія "репчик":
1 місце - Самойленко Олександр
2 місце - Папочкін Олександр
 

Категорія "hard-core":
1 місце - Сергієнко Влад (м.Конотоп)
2 місце - Грабовський Богдан
 
- Це шалені емоції, яскраві враження, енергійна музика, невгамовна енергія, адреналін та видовищні карколомні трюки, які нікого не можуть залишити байдужими. Тому ми кожного разу намагаємось максимально допомогти ГО "Молодіжне об’єднання «Еxreme stylе» розвивати цей фестиваль, аби щороку він ставам масштабнішим і видовищнішим, й щоб в ньому брало участь якомога більше молоді - прокоментувала захід директор Сумського міського центру дозвілля молоді - Марина Попатенко.
Sumy Extreme Style-10 перше інфо Sumy Extreme Style-10 перше інфо Sumy Extreme Style-10 перше інфо
Sumy Extreme Style-10 перше інфо Sumy Extreme Style-10 перше інфо Sumy Extreme Style-10 перше інфо
*Фото - Юлія Білоус, Олена Сергєєва
Поділися з друзями цією новиною в своїх соцмережах