ЗНО 2016, перше інфо

ЗНО у 2016 році стартує 05 травня з Українських мови та літератури

зно 2016, перше інфо Міністерство освіти і науки України затвердило графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання досягнень осіб, які виявили бажання поступати до вищих навчальних закладів у 2016 році.
 
Першими, стандартно, будуть оцінювання з Українських мови та літератури, потім математика, історія України й інші предмети.

Дати проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року:

Предмет

Дата проведення

Українська мова і література

5 травня (четвер)

Математика

11 травня (середа)

Історія України

13 травня (п’ятниця)

Російська мова

3 червня (п’ятниця)

Іспанська мова

6 червня (понеділок)

Англійська мова

7 червня (вівторок)

Німецька мова

8 червня (середа)

Французька мова

9 червня (четвер)

Біологія

10 червня (п’ятниця)

Фізика

13 червня (понеділок)

Географія

15 червня (середа)

Хімія

17 червня (п’ятниця)


Визначення результатів ЗНО

Обробка бланків відповідей та визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання учасників зовнішнього тестування з української мови та літератури, математики та історії України здійснюватиметься з 6 травня до 26 травня 2016 року.

Оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури, математики та історії України відбудеться не пізніше 26 травня 2016 року.

Розгляд апеляційних заяв щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, математики та історії України розпочнеться з дня офіційного оголошення результатів.

Оголошення результатів учасників зовнішнього незалежного оцінювання з інших предметів відбудеться не пізніше 25 червня 2016 року.

Апеляційні заяви від учасників тестування, яких не задовольнили отримані результати ЗНО, розглядатимуться з дня оголошення результатів кожного тесту.

Додаткова сесія ЗНО для учасників, які не змогли взяти участь у основній сесії тестування з поважних причин, пройде у період з 14 червня до 4 липня 2016 року.

Оголошення результатів учасників додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання відбудеться не пізніше 8 липня 2016 року.

За бажання, ви можете пройти онлайн ЗНО на нашому сайті на сторінці www.pershe.info/zno

Поділися з друзями цим твором у своїх соцмережах