12

Презентація збірки найяскравіших робіт конкурсу "Мрії, відгукніться!"

26 травня в Запорізькій обласній бібліотеці для юнацтва відбулась презентація збірки найяскравіших робіт конкурсу "Мрії, відгукніться!"
У заході взяли участь організатори проекту, а також запорізькі Судді та переможці, журналісти, представники творчих об'єднань й організацій індустрійної столиці України.
 
Протягом майже години, всі присутні змогли долучитись до якісної сучасної й молодіжної української літератури, погортати й забрати на пам'ять конкурсні книжечки.
 
Зачитала своє "Диво" переможниця третього ступіню за номінацією "Література для дітей" Марія Баранова, продекламували свої вірші Судді - Андрій Хмельницький й Олена Ольшанська, та конкурсантка Анна Григлянова, яка не посіла жодного призового місця, але потрапила, за рішенням Суддів й Оргкомітету, до збірки.
 
Також, поділились своїми думками Організатори проекту - Олександр Кахай та Вікторія Писанець та головний Суддя з "Прози", - Валентин Терлецький.
 
Вже на днях має вийти остаточний тираж цьогорічної збірки й розійтись по центральних бібліотеках Запоріжжя й України, переможцям проекту й українським бійцям на передову.