Мы в соцсетях
        

У Львові проведуть "Фестиваль дебільної музики - 2019"

Головна || Культура


Гостям обіцяють справжній зашквар
фестиваль дебільної музики львів
04 жовтня 2019 року у Львові проведуть креативне музично-вокальне дійство з доволі неординарною назвою - "Фестиваль дебільної музики - 2019", при цьому самі організатори характеризують свій івент як "найадекватніший фестиваль України".
 
Що ж стосується музичної складової, то гостям заходу обіцяють "неймовірно заміксувати музику, крутих цікавих людей і супер-героїв" під виступи таких гуртів, як "хіп-хоп угрупування контрабандистів "Kurwa Matj", метал-монстрів "Space Of Variations" й яскраво-епатажних "Ganna Baby".
 
Вхід на Фестиваль недешевий - вартість квитків складає 333 гривні з особи, але за них гостям обіцяють "справжній зашквар".
 
Тому як будете у Львові у першу п'ятницю цього жовтня, завітайте до львівської криївки "FESTrepublic" на Старовознесенівській - буде доволі енергійно та "до зриву горлянки".
 
Нижче наводимо доволі цікавий та трохи повчальний, хоч і матерний, кліп "F*ck This Place Up" гурту "Space Of Variations", який назбирав безліч позитивних відгуків про "гідноту" та майже 70 тисяч переглядів лишень за 3 місяці з дня публікації.
 

 
Корреспондент - Валерія Котенко
 
Поделиться с друзьями

 
Почитать другие новости
To Top